PHILOSOPHY & STYLE No 2

Daca moda ar fi doar un moft nu i-ar interesa deact pe cei cu ifose, dar sa recunoastem ca ne uitam cu totii in oglinda si dorim sa recunoastem alura unui VIP, vazut de curand. Malena, pe strazi din piatra inventeaza catwalk-ul milanez, iar Penelopa pe tesatura ei aducea actualitatea zilei care nu se perima pana seara, ci se sacrifica in numele iubirii pierdute.

Pattern-ul tartan mustar cu brun ne indreapta spre Highland. Vremea rece ce ne-a incorsetat si pe cei mai optimisti dintre noi vine din permanenta briza scotiana. Modelul nostru e pe acele platouri rascolite de vanturi din patru directii. Priveste spre cer cu un zambet firesc, desfacut si elastic ca o prezentatoare meteo care stie ca norii nu sunt decat amagirea unui decor. Mainile sunt impreunate mai mult pentru a acoperi emotiile decat genunchiul. Fusta este de un corai tropical, fapt ce ne demonstreaza ca avem de a face cu o glob-trotter-ita care colinda lumea ca o veritabila Egerie a marcii Marius Musat. Culorile, mai degraba pasteluri, se indulcesc intre ele, parca alese dintr-un rogvaiv, din care lipsesc nuantele dure. 

Top-modelul pare ca asculta povesti din genul acelora care nu se termina niciodata, indiferent ce varsta ai capata  pe parcursul lor. Panglica neagra este aratata cu parcimonie, pare fapt ce starneste cautari din priviri. Problema unei fotografii unice consta in faptul ca nu avem etalari, dezbinarile coregrafice ramanand la latitudinea privitorilor, dar ceva tot ne e oferit: un guler, un argintiu lunar, ametitor si tandru, cu forat satelitului nostru ce de la “un ciob de staniu” in viziunea lui Garabet Ibraileanu, devine “Astrul Noptii”.

Nu avem acces la pantofi sau botine, probabil sunt lustruite pentru Mos Nicolae, specializat dintotdeuna sa le ajute pe tinerele care isi croiesc un drum in viata. Cele doua sfesnice rosii, cu iz de Craciun, innobilate de doua lumanari verzi, din rasina de brad, muta masa Sarbatorilor in curtea unui conac vechi.

Floarea din piept, purtata pe partea inimii, are toate sansele sa ramana cu petalele rasfrante in asteptarea primelor raze de soare si aceasta se va intampla strict la amiaza, cand frunzele aurite ale pomului din back-stage isi vor lua curajul si vor porni in marea lor aventura terestra, regenerativa, debutata cu un prelung zbor planat.

Cosmin- Stefan Georgescu, Franta

Related Products

Leave a comment

Related Posts

Product added to wishlist

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.