PHILOSOPHY & STYLE No 3

Raportat la scara vesniciei , Moda s-a nascut la o zi dupa Frumusete. A vazut-o, i-a placut nespus si s-a gandit ca e bine sa ramana asa. Dar de ce se schimba Moda? Fiindca Frumusetea isi modifica pozitia!

Tricoul fucsia, voit larg, neconstrangator pentru axile, lanseaza niste antebrate ce mi amintesc de studiile pe segmente anatomice ale lui Leonardo de Vinci. Florile marca Marius Musat, cel mai mare florar dupa Patronul lunii Mai, sunt tapetate in relief pe gulerul rotunjit al Lebedei. Nimic mai seducator in Primavara decat aglomeratia de petale si barbia unei Himenoptere...

Etalare de stil, in pozitie ingenunchiata, dar fara a cunoaste supunerea. Privirea e indreptata in sus, spre un Cer ipotetic ce pare a fi deopotriva un crug de staniol, o boltire de poleiala si aflata desupra bufetului din living, o orga de lumini. O sticla desfacuta, tine in gatul ei, setea unei iubiri de inima rosie. Pervazul serveste drept soclu unei statui a la Giaccometti, profilul longilin al Frumoasei din Poveste. Bestia sunt eu, care in loc sa o las in pace, o analizez cu un ochi vadit de critic. 

Pantalonii gri-spicat, par stransi cu un fir de cordon gri, daca nu am eu vedenii monoculare, tinand cont de faptul ca al doilea ochi se face ca viseaza.

Suntem in prima luna de iarna, in background e un Sapin de Noel! Aici, la noi e inca frig, Top Modelul e mioritic, indragostit de ciorapii de lana, bundita, fota si ie. 

Eu, daca am plecat din tara, am facut-o fiindca nu am cunoscut Moda aceasta...

Cosmin- Stefan Georgescu, Franta

Related Products

Leave a comment

Related Posts

Product added to wishlist

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.