TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Site-ul mariusmusat.com este site-ul oficial de shopping online MARIUS MUSAT si este proprietatea MARIO PRODUCTION  SRL, , inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J40/12364/2006, CIF RO3339851 , cu sediul in Electromagnetica Business Park  din Calea Rahovei, nr. 266- 268, C2, et 2, Bucuresti, sector 5, telefon  0730 030 701 ,  office@mario.ro,   www.mariusmusat.com .

Prin acceptarea termenilor si conditiilor din mariusmusat.com va asumati in mod neconditionat acceptul pentru politica de confidentialitate si politica de utilizare cookie.

MARIUS MUSAT este marca inregistrata a MARIO PRODUCTION  SRL.
Accesul si utilizarea site-ului mariusmusat.com, a informatiei si a produselor, sunt reglementate de urmatoarele Termeni si Conditii si de Securitatea Informatiilor.

Folosirea site-ului mariusmusat.com, vizitarea site-ului sau cumpararea produselor, reprezinta acceptul tau in ceea ce priveste Termenii si Conditiile si Securitatea Informatiilor. In consecinta te rugam sa le citesti cu maxima atentie, iar in cazul in care nu esti de acord cu acestea te rugam sa nu plasezi comanda .

Ne asumam dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum si orice modificare a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor in acest sens. MARIO PRODUCTION  SRL nu va putea fi trasa la raspundere pentru erorile aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc.

DEFINITII

Cumparator- Persoana fizica , juridica sau alta entitate juridica care a acceptatat Conditiile de Utlizare site , indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistraresi care lanseaza o Comanda.

Vanzator - Societatea comerciala MARIO PRODUCTION  SRL . cu sediul in Bucuresti,Calea RAhovei nr 266-268 , corp 2 , etaj 2 , cam 29 , inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40 / 12364 / 2006 ,CIF:RO3339851 , cont deschis la Banca Transilvania , Ag Perla , IBAN: RO38BTRLRONCRT0086696603.

Produs - Orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de Vanzator catre Cumparator.

Comanda - Reprezinta un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator.

Contract - Reprezinta Comanda confirmata telefonic de Vanzator catre Cumparator , sau electronic pe email cu mesaj de "Confirmare comanda " . Nu se considera in nici un moment ca avand valoare de CONTRACT o COMANDA neconfirmata .

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor stau  la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.  Atentie : dupa efectuarea / lansarea comenzii de catre dvs , veti primi un email ce confirma inregistrarea comenzii pe site. Mesajul de confirmare reprezinta inregistrarea cu success a comenzii in sistem , dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Ulterior comanda dvs va fi procesata .In functie de stocurile disponibile comanda va fi confirmata catre dvs prin telefon / email si apoi livrata . 

O comanda care nu poate fi confirmata va fi anulata .

CONT

Pentru a putea cumpăra de pe www.mariusmusat.com, trebuie să aveți un cont pe website-ul nostru. Prin înregistrarea ca membru, trebuie să vă inregistrati cu un nume de utilizator , care trebuie sa fie o adresa de email valida , și o parolă. . Sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, asa cum sunt acestea specificate în documente . Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră . Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Ne rezervam dreptul de a-ti refuza acceptul de utilizare a site-ului, fara nici o obligatie fata de tine, fara notificare. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptul de utilizare sau de a restrictiona accesul anumitor persoane la acest site, din orice motiv, pe proprii considerente.
Pentru protectia ta dar si pentru mentinerea securitatii pe site, ne rezervam dreptul de a efectua periodic verificari si filtre pe datele personale inregistrate. Te rugam sa citesti paragraful Confidentialitate si Siguranta datelor pentru a fi informat de modul in care vom folosi datele tale personale.

Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, a plăti sau a viziona produsele noastre. Nu puteți utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plata ilegală sau frauduloasă , pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, calomniator, indecent, pornografic sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă, sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni. Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului www.mariusmusat.com se consideră tentativă de fraudare.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Noi nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau

Noi nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

POLITICA DE PRETURI , FACTURARE SI PLATI.

Toate preturile sunt afisate explicit pe mariusmusat.com si sunt exprimate in RON si include TVA . Preturile afisate pe site nu includ taxele de livare , care sunt suportate de client . Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Pentru comenzile plasate si confirmate, preturile vor fi cele din momentul realizarii comenzii. Plata produselor se poate face ramburs prin curier sau puteti opta pentru plata online prin card Visa/Visa Electron, Maestro/MasterCard sau prin transfer bancar . Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda plasata . Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

Imaginile produselor care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea , aspectul, etc.

MARIO PRODUCTION  S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor MARIO PRODUCTION  S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii/livrarii necorespunzatoare a produselor comandate este valoarea sumei incasate de MARIO PRODUCTION  S.R.L. de la clientul respectiv.

MARIO PRODUCTION  S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind produsele pe care le distribuie prin intermediul site-ului www.mariusmusat.com. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta MARIO PRODUCTION  S.R.L. in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor .

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

MARIO PRODUCTION  S.R.L. este producator unic al brand-ului MARIUS MUSAT
Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achizitionare , daca acestea se afla pe stoc. Prin plasarea unei comenzi, dumeavoastra ne inaintati cererea de achizitionare a produselor noastre. Magazinul on-line www.mariusmusat.com va onora comanda dumneavoastra doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat.
Atunci cand un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat intr-un timp cat mai scurt si veti decide daca doriti inlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fara acest produs. Nu va vom trimite produse similare pentru a inlocui un produs comandat decat cu acceptul dumneavoastra.

POLITICA DE RETURNARE  

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Notificarile vor putea fi trimise electronic din adresa: office@mario.ro. La aceeasi adresa se poate trimite si orice alta declaratie neechivoca de iesire din contract. Vanzatorul va confirma primirea declaratiei in maxim 24 de ore de la primirea acesteia.

MARIO PRODUCTION  S.R.L. va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii acestora, daca acestea corespund statutului avut la livrarea catre Cumparator, respectiv eticheta si ambalaj original, fara semne de folosire sau uzura. Contravaloarea produselor va fi returnata cumparatorului prin virament bancar, intr-un cont bancar (format IBAN), indicat de acesta sau direct pe card ptr platile cu cardul . Informatiile necesare in vederea efectuarii transferului bancar sunt: numar cont (format IBAN) deschis la o banca de pe teritoriul Romaniei si titularul contului.

Costul de transport al returului este suportat integral de cumparator. Nu se accepta ramburs prin Posta Romana.

De asemenea, produsul va putea fi returnat daca prezinta defecte de fabricatie ; conditiile returnarii sunt cele de mai sus. In acest caz, costul transportului pentru retur va fi suportat de MARIO PRODUCTION  S.R.L.


CORESPONDENTA ELECTRONICA

Prin accesarea site-ului www.mariusmusat.com, utilizarea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate www.mariusmusat.com, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se ca utilizitaroul consimte primirea notificarilor de la www.mariusmusat.com in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau anunturi pe site.


DREPTURI DE AUTOR
Continutul site-ului www.mariusmusat.com este proprietatea MARIO PRODUCTION  SRL si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al

MARIO PRODUCTION  SRL a oricaror elemente aflate pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept in urma unei solicitari in conformitate cu legile in vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzactiilor comerciale sau orice alte verificari justificate in baza legii.

ACCESUL LA SITE-UL www.mariusmusat.com

MARIO PRODUCTION  S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca/modifica/reproduce/ copia partial sau integral site-ulwww.mariusmusat.com sau de a exploata acest site in orice alt mod, in scopuri comerciale sau contrare intereselor MARIO PRODUCTION  S.R.L. fara acordul scris al acesteia.

GARANTIA PRODUSELOR
Magazinul on-line www.mariusmusat.com ofera certificate de garantie pentru produsele vandute, acestea fiind atasate facturii fiscale in interiorul coletului. Garantia produselor se acorda in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 si are o valabilitate de 30 de zile de la data cumpararii.
In momentul in care se solicita garantie pentru remedierea unei deficiente, este necesara trimiterea produsului in ambalajul original impreuna cu etichetele cu care a fost livrat produsul . In cazul in care nu se respecta aceste conditii, produsele vor fi returnate fara solutionare.

DISPUTE, RECLAMATII SI LITIGII

Orice litigiu aparut intre MARIO PRODUCTION  S.R.L. si client va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de instantele romane competente din jurisdictia MARIO PRODUCTION  S.R.L.

Pentru sesizari si reclamatii va rugam trimiteti o instiintare la adresa de e-mail office@mario.ro . Vom raspunde la sesizari in termen de max. 2 zile lucratoare de la data primirii acestora.

Platforma SOL este concepută ca un instrument online dezvoltat de Comisia Europeană și funcționează ca un punct de intrare unic pentru consumatorii și comercianții care doresc o soluționare pe cale extrajudiciară a litigiilor rezultate din tranzacțiile online.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE .  

MASURI LUATE PENTRU ASIGURAREA SECURITATII PRELUCRARII DATELOR PERSONALE 

Sunteți în relație contractuală cu entitatea Mario Production care operează site-ul pe care îl vizitați și/sau prin care încheiați o tranzacție online, dacă nu se specifică în mod expres altfel în altă parte.

CE DATE COLECTAM

In functie de natura interactiunii cu website-ul nostru (creare unui cont pentru finalizarea comenzii, comunicarea prin intermediul chat-ului, abonarea la buletinul de stiri sau completarea unor formulare) noi colectam urmatoarele date:

- Emailul tau, pentru a crea un cont si pentru a putea comunica in legatura cu comanda plasata precum si pentru informari despre produse, servicii si promotii

- Datele de identitate precum numele, prenumele si emailul necesare in anumite formulare din magazinul online.

- Istoricul de navigare, cum ai interactionat cu website-ul, adresa IP, ce tip de browser folosesti, cat a durat vizita, istoricul de cautare, numarul de pagini vizitate, date legate de trafic

- Date legate de comanda si facturare cum ar fi adresa fizica, datele bancare

CUM SUNT COLECTATE DATELE

Datele tale sunt colectate in functie de natura interactiunii cu magazinul online

Noi colectam date in mod direct prin formularul de creare a unui cont nou, prin intermediul altor formulare prezente in website, prin modalitatea de inscriere la buletinul de stiri sau la telefon in cazul comenzilor telefonice.

In acelasi timp colectam in mod indirect date prin intermediul cookie si scripturi de monitorizare.

DE CE COLECTAM DATELE

Pentru a-ti trimite informari despre produsele, serviciile si promotiile noastre asta in cazul in care te-ai abonat la buletinul de stiri; pentru a putea activa anumite facilitati interactive ale magazinului online si a-ti face experienta mai placuta in timpul interactiunii cu website-ul nostru;  pentru a te ajuta sa-ti administrezi mai usor contul si comenzile.  Din motive de securitate pe website si trasabilitate; pentru suport/garantii/retururi clienti, pentru analiza traficul din magazinul online si de a imbunatati interactiunea utilizatorilor cu el; refuzul de a ne comunica anumite date sau de a refuza cookie pot duce la dezactivarea anumitor servicii.

CINE PROCESEAZA DATELE

Datele tale sunt procesate de angajatii magazinului nostru online care se ocupa cu: intretin magazinul online din punct de vedere al informatiilor afisate ; se ocupa cu suport/garantii/retururi clienti ; proceseaza comenzile si platile

O parte din datele colectate pot fi trimise catre terti cum ar fi prestatori de servicii de marketing sau de analiza a traficului Google Analytics si Google Search Console – pentru servicii de analiza a traficului; Google Adwords si Facebook Ads – pentru servicii de remarketing ; retargeting.biz – pentru servicii de remarketing; MailChimp – pentru servicii de trimitere de stiri si noutati; chat software – pentru comunicare interactiva; procesatorii de plati online (PayU, EuPlatesc, MobilPay). Mentiune: magazinul nostru online NU stocheaza datele cartilor de debit/credit! Transferul datelor se face securizat prin criptare SSL; firmele de curierat rapid (Fan Courier, DPD, BookCourier, TNT); Banca Transilvania si Raiffeisen Bank .

Datele tale personale pot fi trimise catre forurile guvernamentale sau instantele judecatoresti in cazul in care exista un temei legal pentru aceasta.

LINK-URI CATRE ALTE WEBSITE-URI

Este posibil ca in paginile magazinului nostru online sa existe link-uri catre diferite alte site-uri sau retele sociale asupra carora compania nostra nu are niciun control sau influenta.

Drept urmare noi nu putem fi trasi la raspundere in nicio circumstanta privind felul in care datele sunt stocate sau protejate de alti terti.

Iti recomandam sa citesti politica de confidentialitate a fiecarui site pe care-l vizitezi sau retea sociala unde ai un cont creat.

CAT TIMP SUNT STOCATE DATELE MELE PERSONALE

In functie de reglementarile legale timpul de stocare variaza in functie de tipul de date. Registrele de contabilitate şi documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhiva entităților timp de zece ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite. Notele, bonurile, dispozitiile, chitantele, deconturile au o perioada de pastrare de cinci ani iar statele de salarii au un termen de pastrare de 50 de ani. Chiar in cazul in care doresti “sa fi uitat”, sa iti stergi contul, legal datele fiscale nu pot fi sterse mai devreme decat reglementarile in vigoare. Datele colectare in scop de masurare a audientei si care in principiu sunt cele de istoric de navigare sunt pastrate timp de 50 de luni. Aceste date sunt anonimizate si folosite in scopuri statistice fara a se putea identifica persoana reala. Abonarea la buletinul de stiri si promotii este pastrata pana in momentul dezabonarii sau pana cand adresa de email devine indisponibila. Datele din contul tau sunt pastrate timp de cinci ani din momentul plasarii ultimei comenzi si nu a mai existat nicio interactiune cu magazinul online.

CUM SUNT PROTEJATE DATELE MELE

Datele tale sunt tinute pe servere securizate, protejate cu ajutorul softurilor antivirus si firewall. Am implementat atat din puct de vedere tehnic cat si la nivel organizational solutii si proceduri pentru ca datele tale sa fie pastrate in siguranta si sa ramana confidentiale. Datorita structurii internetului si anume datorita faptului ca informatia pornind din serverele noastre ajunge in calculatorul tau prin mai multe puncte intermediare (echipamente de retea) noi nu putem garanta securitatea intregului lant, drept urmare prin comunicarea datelor tale personale iti asumi intreg riscul care poate interveni. Nu putem fi trași la răspundere pentru orice nereușită in a respecta setările de confidențialitate și securitatea măsurilor implementate pe site-ul nostru. Trebuie sa fii de acord ca informatiile personale sunt in aceeasi masura si responsabilitatea ta, de exemplu esti obligat sa ai o parola puternica si sa o pastrezi secreta.

CARE SUNT DREPTURILE TALE

Poti alege cum sunt folosite datele  tale :poti vizita magazinul nostru virtual fara a lasa nicio data -asta inseamna ca nu vei putea folosi anumite functionalitati ale site-ului si cu siguranta nu vei putea plasa nicio comanda ; poti decide sa te dezabonezi de la buletinul nostru de stiri – acest lucru poate fi facut urmand link-ul din mailul primit sau dezactivand aceasta optiune din contul tau; ai dreptul sa-ti accesezi si sa-ti corectezi datele personale ; de asemenea, ai și dreptul de a prevede instructiuni referitoare la soarta datelor tale în cazul in care intervine moartea ta. 

In limitele legale, exceptie facand durata de stocare obligatorie a diverselor documente ai dreptul si la:dreptul de a-ti sterge datele; dreptul de a limita procesarea anumitor date; dreptul de a obiecta in privinta procesarii anumitor date in cazul in care obiectiunea ta este legitima; dreptul de a-ti salva datele intr-un anumit format, portabil (ex: format csv); dreptul de a-ti retrage consimtamantul pentru prelucrarea anumitor date pentru care initial ti-ai dat acordul .

Chiar daca initial ti-ai dat acordul pentru prelucrarea datelor tale, acest acord poate fi retras in orice moment pentru anumite date sau pentru toate (cu respectarea legii si a timpului de stocare). Pentru datele pentru care nu exista obiectiuni in a fi procesate ele se considera de drept procesabile.

In cazul in care te folosesti de dreptul de a solicita aceste lucruri, noi, compania care opereaza magazinul online in calitate de operator de date personale iti vom cere sa te legitimezi. In cazul in care vei dori ca datele tale sa fie sterse ele NU vor mai putea fi recuperate. Aceste solicitari pot fi trimise pe email la office@mario.ro sau la adresa sediului nostru din Calea Rahovei nr 266-268 , Electromagnetica Business Park , corp 2 , etaj 2 , Bucuresti , sector 5 . Este posibil ca cererea ta sa fie procesata intr-o luna (accidental doua luni) pentru ca acest proces este unul complex.

TRANSFERUL DATELOR IN AFARA UE

Datele colectate de magazinul online sunt gazduile pe servere aflate la HostX prin InsideMedia SRL (https://www.hostx.ro) si sunt localizate in Bucuresti . In calitate de prestator de servicii european, HostX este supus si el normelor GDPR.

Terții (Google, Facebook, MailChimp si altii care opereaza in UE) sunt obligați prin contract pentru a proteja și menține confidențialitatea datelor tale și să le utilizeze exclusiv pentru scopurile pentru care le oferim.

Product added to wishlist